Hammarby Ultras ber om ursäkt för derbyfiaskot.

Som alla såg blev tifosatsningen till söndagens derby mot aik en total flopp där vi i HU gjorde det fatala misstaget att stava fel på frontbanderollen. Något som absolut inte skall hända men som ändå inte upptäcktes. Trots att den målades, syddes om och provades under lördagen.

Tanken var att ha ett massivt creperullstifo likt det mot dif 2004. 10 000 rullar var beställda genom en polsk leverantör och anlände dagen innan derbyt, på lördagen vill säga. Vi hade innan beställningen fått ta del av varuprover som skiljde sig markant från rullarna som levererades. Istället för dom cirka 25 meter som varuproven utlovade fick vi rullar på cirka 1½ meter, något som gjorde att den visuella effekten i stort sett uteblev.
Vi förstår att alla Bajares besvikelse lär vara stor men vi betvivlar att den är större än skammen vi i tifogruppen känner nu i efterhand.
Vi vill be om ursäkt till alla Bajare som har skänkt pengar och byggt upp förväntningarna under flera veckors tid inför söndagens match. Det finns inga ursäkter för söndagens gigantiska misslyckande men vi hoppas ändå att förtroendet inte är helt grusat för tifogruppen.

//Hammarby Ultras

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0