Rapport: BP borta

En kortare rapport om BP borta Onsdagen bjöd på vackert väder och match mot Brommapojkarna på Grimsta IP. Den (utan pisspaus) långa resan mot Johannelund fick SL stå för, säkert till många passagerares missnöje. Men tåget hoppade fram och stämningen och förväntningarna var höga.
Vid matchstart hölls ett par budskapsbanderoller upp, "Free Charlie" och "Enade mot allt & alla, nu kör vi över dom", eftersom det verkar vara väldigt tacksamt att skriva om Hammarby i dessa dagar. Är det inte mordförsök och hot på planen så är det stålbad i ekonomin och felaktigt långa avstängningar. I början av andra halvlek hölls en banderoll med texten "Disciplinnämnden - Nämnden utan disciplin" upp, tillsammans med en ny FREE CHARLIE-banderoll.

En kortsida och en långsida Bajare gjorde sitt bästa för att pusha laget till tre poäng, vilket gick bra till slut. Växelramsorna med långsidan fick en del tryck, det var bra röj på kortsidan och flaggor hela matchen. Återigen bra visuellt av oss, megasize-flaggor och mindre viftflaggor pumpades i mer eller mindre 90 minuter!
Återigen har Grimsta IP visat sig inte tåla publiktryck av högre rang, tidigare i år gav staketet vika när AIK var på besök, nu var det dags igen. Hur svårt ska det vara att bygga ett hållbart staket? Tag kontakt med Åtvidaberg, där var det ett staket i klass med Kumlabunkern. Det börjar bli tröttsamt att rasa in på plan när mål görs. När till och med Kalmar(!) rasar igenom staketet borde man ta sig en funderare...
Och hur tänker man när man har en toalett på en hel kortsida? Det måste bli ett mer profesionellt tänk även hos mindre klubbar. Spelar man i allsvenskan kan man inte ha arrangemang värdiga en divison 2-klubb.

Nu tar vi nya tag på lördag och kör över Halmstad av bara farten!

//3DGrek-hopp


Skräparena

Kommentarer
Postat av: Anonym

Behöver ni hjälp med ngt eventuellt tifofix inför derbyt?

2009-05-25 @ 22:34:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0