Örebro borta

Måndagen 11/5 är det dags att återigen visa vilka vi är och resa för att stötta Hammarby!
Örebro SportKlubb står för motståndet, en match Bajen måste vinna för att bryta den negativa trend vi nu befinner oss i. Med 5 poäng på 7 matcher, endast en vinst och tre raka förluster på Söderstadion är det dags för oss att sluta upp.
Nu skulle det vara lätt att sätta sig på Gröne Jägarn på måndag, muttra något om att Bajen är så jävla värdelösa (för det var dom i onsdags), och strunta i att stötta på plats.
Men så ska det inte vara - vi ska vara där. Spelarna kommer garanterat inte prestera bättre om bortasektionen gapar tom, det gör inte någon glad. Häng med till Örebro, visa bönderna att vi stöttar i med OCH motgång, röj i nittio minuter och hjälp Bajen ta poäng. Djurgårn ligger nu snäppet före oss i tabellen, något som vi måste hjälpa till att ändra på på måndag.

Väl på plats i Örebro kommer ingen bijettförsäljning ske vid arenan, utan sker lättast genom följande länk: https://event.webbiljett.se/oskfotboll/step/chooseEvent_Sorting.aspx


När klockan börjar närma sig 19:10 samlas vi vid Stortorget för en gemensam marsch mot Behrn Arena.

Väl inne på arenan är det röj och stöd i nittio minuter plus tillägg som gäller. Mittensektionen kommer även vara den sektion där aktiva supportrar placerar sig. Känner du att en flagga stjälper mer än den hjälper - ställ dig lite mer åt kanten. I mittensektionen kommer det vara full fart framåt från sekund ett och ändå fram till den feta tanten sjunger.

Bussar kan ni boka via Bajen Fans eller Bara Bajare. Passar inte det rekommenderas SJ eller Swebusexpress.
Häng på och se första bortavinsten!

KROSSA ÖREBRO!

//3D

Kommentarer
Postat av: Tuppen

Vi vill gärna ha reserapporter och bilder tack!

2009-05-15 @ 10:53:39
URL: http://citodonkerstin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0