En kortare rapport från Åtvidaberg borta.

På lördagsförmiddagen samlades ett 30-tal ultras från Hammarby Ultras, Ultra Boys och Söder Bröder vid Söderstadions norra läktare för att i bilar och minibussar ta sig de dryga 22 milen till Åtvidaberg och Bajens Svenska Cupen-premiär.

Eftersom vissa inte kan komma i tid och måste duscha när man redan är försenad rullade vi något försenade nedåt i landet. Resan ner gick hyfsat snabbt utan några större krusiduller. P.g.a. förseningen kom vi fram ganska prick klockan 16:00 och hann inte njuta av vad Åtvidabergs pulserande uteliv hade att erbjuda. Matchen i sig var en besvikelse, vilket tyvärr smittade av sig på stämningen på läktaren. Strålande sol gjorde väl också oss på läktaren väldigt uttorkade, vilket också drog ner stämningen lite. Visuellt var det dock väldigt bra med mycket flaggor matchen igenom från HU, UB och SB.

Matchen i sig orkar vi knappt ens nämna, men kan väl konstatera att Bajen spelade riktigt dåligt, räddades av Charlie Davies och att Åtvidaberg inte skulle behövt skämmas om man skickat ut Bajen.

Efter matchen rörde sig samtliga hem i något av rekordfart då ölen på Söder kändes väldigt lockande.


    

//3D

Kommentarer
Postat av: Tuppen

Ligga i Bakluckan på bilen är alltid trevligt!

2009-05-27 @ 10:08:15
URL: http://citodonkerstin.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0