Bara Bajare FF bjuder in till Fotbollskväll i Bajens tecken!

Allsvenskan har uppehåll för U21-EM, men det betyder inte att det inte finns någon fotboll i Stockholmsområdet med Bajenanknytning.

Fredag den 12:e juni 2009 med start klockan 20:15 är det återigen dags för en riktig supportermanifestation!
På Kanalplan möts Bara Bajare FF och BK Borsten i division 7. Hjälp till att sätta nytt publikrekord i division 7!

Bara Bajare FF är ett fotbollslag av Hammarbyare för Hammarbyare - både gamla och unga. Föreningen har idag 4 lag - Ett serielag, ett herrkorplag (11-manna), ett mixedlag samt ett damlag. Klubben grundades på årsdagen av SM-Guldet - den 21:a oktober 2002 - på Bondegatan på Södermalm.

Tillsammans med Bara Bajare, Bajen Fans och de andra stora Hammarbygrupperingarna bjuder Bara Bajare FF in till en Bajenkväll!
På samma sätt som i Hockeyn på Kärrtorps IP (och Hovet) är samtliga Hammarbysupportrar inbjudna för att manifestera hur supporterskapet bör och ska se ut!

Vi hoppas att inramningen kommer bli likadan som på Kärrtorps IP. Vi siktar initialt på 500 besökare eller mer . Matchen går på en fredag, och matchstarten är inte förrän 20:15. Det ger alla gott om tid att ladda på sitt sätt innan matchen. Kom gärna i tid innan matchen - en timme innan så hinner du köpa lite gott käk och ta en god dricka.

Under kvällen bjuds på:

  • Inramning i absoluta världsklass
  • Musik
  • Kött och Korvgrillning
  • Trevlig fotboll


Inträdet är valfritt. Men alla pengar går till att stödja Bara Bajare FFs verksamhet så att vi kan hjälpa fler människor - både gamla, unga, tjejer och killar - att utöva fotboll i Bajens namn.

Tullen Bar & Kök vid Skanstull (precis innan bron mot Gullmarsplan) sponsrar BBFF - om ni förvärmer där kommer även detta BBFF till godo.
Sprid detta till dina Bajenpolare och gör den 12:e juni 2009 till ett magiskt datum! Ett utmärkt sätt att starta en utekväll - i Bajens anda!

Forza Bajen!
Se artikeln på BBFFs hemsida: http://barabajareff.se/klubben/bajenkvaellen


Kommentarer
Postat av: rasmus

tycker ni borde lägga ut bilder på tifona ni slitter med så hårt!

peace

2009-05-31 @ 23:51:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0