Gimo borta

Två Hammarby Ultras tog sig hela vägen till Gimo idag för att kolla matchen mellan Hammarby och Sirius. Resan började vid Mariatorget 14:30, vartefter vi hämtade våran gruppbanderoll och begav oss mot Uppsala. När vi kommit till Uppsala tog vi buss 811 mot Gimo, som vi trodde skulle ta femton minuter, men som i verkligheten tog femtio minuter. Väl framme i Gimo irrade vi runt ett tag tills vi hittade arenan. Inträdet till arenan var hela 80 kronor, vilket vi ansåg var på tok för mycket för en vänskapsmatch i the middle of nowhere! Matchen började med ett högt tempo, och efter 5 minuter tyckte linjedomaren att Bajen skulle ha en frispark, och skrek allt han hade efter domaren, som hette Johan. Det här var självklart en stor tabbe, för resten av matchen skrek den lilla tillresta klacken efter Johan. Även Sirius supportrar gjorde lite väsen av sig, dom hade nämligen tagit dit en studentkör som sjöng oförståeliga ramsor. I andra halvlek kom Brassarna in, och efter dom tredje och fjärde målen sjöngs det glatt "Bajen samba". Efter matchen fick vi posa med våran idol, Igor Armas, och därefter skulle vi bege oss hem. Lyckligtvis fixade vi skjuts till Norrviken, och därifrån vart det pendeln. Allt som allt en trevlig och lyckad bortaresa!