Trelleborg hemma

Bättre sent än aldrig kommer nu en uppdatering om Trelleborg hemma
I lördagens match mot Trelleborg hade det planerats ett hyllningstifo för Nacka Skoglund. Detta eftersom i år är året han skulle ha fyllt 80 år samt att matchdatumet var så tätt inpå hans dödsdag vilket inträffade 8/7 1975.
Slutresultatet vart inte vad vi i HU hade önskat, mestadels pågrund av dålig kommunikation inom gruppen. Att dom flesta värmde upp på Party in the park spelade nog också in en hel del. Vi i HU känner iallafall att vi är på rätt väg efter flera år av dåligt genomförda tifon, förhoppningsvis har ni överseende med lördagens misslyckande och fortsätter skänka pengar till framtida tifon. Nedanför följer det lite bilder på förarbetet samt ett filmklipp på slutresultatet.Kommentarer
Postat av: crippa

Stort tack för det ni gör nu för tiden!Ni har verkligen ryckt upp er!

2009-07-09 @ 14:34:13
Postat av: rasmus

sjukt bra att ni ängnar denna tid åt hammarby och supporterkulturen! jag gillar TIFONA ni gör

PLUS till HU

2009-07-13 @ 13:41:27
Postat av: Anonym

Instämmer med talaren ovan! Ni har ryckt upp er som faan och mina slantar i hinken har ni även i fortsättningen! Keep up!

2009-07-13 @ 13:43:54
Postat av: Rob

Förberedelserna verkade bra men genomförandet var inte helt klockrent. Att sista siffran dansat iväg åt höger såg mycket lustigt ut. Och lite svårt var det att se Nackamålningen, men det är ju älskade Söderstadion det...Kämpa på bajare! Må slantar regna över era hinkar.

2009-07-14 @ 12:53:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0