Res med Bara Bajare till häcken samt örgryte borta!

Efter mycket om och men har äntligen Häcken valt att ta kostnaderna för bortasupportrarna, samma sak gäller Örgryte. Därför blåses bojkotten av i mötet mot dom här två Göteborgslagen. Så ta tillfället i akt och åk till Sveriges baksida och visa Glenn vad supporterkultur är!

Häcken borta 16 juli 20.00. "gamla" Nya Ullevi
Matchdatumet ändrades tidigare i veckan pågrund utav att Gothiacup skulle ha krockat med matchen. Eftersom Häcken har som mål att ha så höga publiksiffror som möjligt kommer matchen att spelas på "Gamla" Nya Ullevi, dvs arenan med löparbanorna och dålig sikt. Dock ska det inte hindra Sveriges bästa supportrar från att skapa en magisk stämning.
Priset för resan är 450 kronor för medlemmar och 550 för ickemedlemmar. Bokar gör man på Tifo Support, Lilla Nygatan 9 i gamla stan. Öppettider är 12-18 mån-fre samt 12-16 lör. Telefonnummer är 0762460021

Örgryte borta 27 juli 19:00. Gamla Ullevi
Örgryte, vars läktarkultur har blommat en del på senaste år står för motståndet i en match som spelas på Gamla Ullevi. Eftersom alla göteborgare är så klämchecka så är Gamla Ullevi namnet på Göteborgs nya arena. För dom som missade bortamatchen mot GAIS är det här ett ypperligt tillfälle att lära känna göteborgarnas fuskbygge lite närmare inför invasionsresan mot IFK  i höst. Mer om det i ett senare separat inlägg.
Vi uppmanar även alla Bajensupportrar att hoppa konstant under matchen då bygget inte klarar av det..
Priset för denna resa är även 450 kronor för medlemmar och 550 för ickemedlemmar. Bokningar är som vanligt något man gör på Lilla Nygatan, dock kommer det även att finnas möjlighet att boka under matchen mot just Örgryte den 20 juli på söderstadion

För uppdateringar angående bussarna och dylikt hänvisar vi till www.barabajare.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0