Storsamling på bandyn den 11/2.

Här kommer ett brev från bandysetionen som uppmanar till storsamling i matchen mot bollnäs, detta är något Hammarby Ultras självklart ställer sig bakom. Vi kommer även att ha souvenirer till försäljning på matchen där överskottet går till tifokassan.Vi har satsat och överlevt - nu vill vi ha er alla till Zinken. Alla fansgrupper, sponsorer och alla andra Hammarbyare och bandyvänner. Nu laddar Hammarby bandy för årets storsamling. Vi tänker fylla Zinken den 11/2 då Hammarby möter Bollnäs.

Hammarby Bandy har satsat sig ur krisen och har ett storlag på gång. Detta är givetvis inte gratis så du kan dra ditt strå till stacken genom att gå på bandy den 11/2. Varenda åskådare vi får in är viktig för oss. Matchen mot Bollnäs är också oerhört viktig då vi siktar på fjärdeplatsen i elitserien. Nu ser vi till att det blir den speciella Zinkenstämningen och överröstar hälsingarna, som alltid har många fans i Stockholm.  
Nu chockar vi bandysverige och fyller Zinken den 11/2.
Glöm inte heller matchen mot Gripen den 6/2.

Hammarby BandyKommentarer
Postat av: Anonym

hammarby ultras eran blogg är bättre än blondinbellas!!!

2009-02-10 @ 21:31:54
Postat av: Anonym

vi vet anonym. men det du egentligen menar är att våran är mindre dålig än blondinbellas. för den är verkligen jätte dålig. lovar.2009-02-12 @ 21:30:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0