Pressmeddelande freån Bajengruppen

Bojkotten står fast.
 
Bojkotten står fast så länge regelverket står fast, på följande sätt:
 
I år bojkottar vi de lag som inte verkar för en förändring av den paragraf som bojkotten riktar in sig på och som inte kommer överens med Hammarby om kostnaderna för ordningshållningen.

 
Däremot bojkottar vi inte de lag som verkar för en förändring av samma paragraf och som kommer överens med Hammarby om nämnda kostnader.
 
Detta beslut har tagits av en helt enig BajenGruppen och alla dess supportergrupperingar. Vi kommer att informera alla klubbar om detta beslut och vi kommer hålla Hammarbys supportrar informerade om situationen och vad som gäller inför alla bortamatcher.
 
Som ordförande i SFSU har jag haft väldigt positiva samtal med supportergruppen i SEF som handlat om hur supportrarna och klubbarna ska kunna hitta en positiv samverkan inom svensk fotboll. Ett led i detta handlar om bojkotten och under vilka omständigheter den skulle kunna hävas på ett sätt som supportrarna känner fungerar. Den olyckliga formuleringen av Bosse Johansson i Aftonbladet gäller alltså inte.
 
Just nu pågår en olycklig maktkamp inom SEF. Supporterunionen SFSU upprepar här att vi stödjer valberedningens förslag till ny ordförande, Bosse Johansson. Vi tror på en hållbar och positiv samverkan mellan supportrarna och klubbarna med Bosse Johansson som ny ordförande.
 
Bosse Lundquist uttalande om att han vill ha en dialog med supportrarna saknar helt trovärdighet. Han har varken förr eller nu sökt en sådan dialog och andra uttalanden från honom i andra sammanhang tyder på motsatsen. 
 
För ytterligare information, vänligen kontakta:

Frank Ågren
BajenGruppen
info@bajengruppen.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0