dif - Hammarby IF. 0-1

igår, söndag, spelades det ett Stockholmsderby där allt stod på spel. Både dif och Bajen har gått knackligt under säsongen och media döpte snabbt matchen till Ångestderbyt, ett väldigt passande namn med tanke på hur stor betydelse matchen hade för båda lagens supportrar.

Vi i Hammarby Ultras hade under en tvådagars period förberett en gjort oh-flagga som tyvärr inte kunde göras så stort som planerat pga leveransproblem. Detta gjorde att även frontbanderollen som skulle täcka staketet fick ställas in innan derbyt vilket drog ner helhetsintrycket en del. Det är inte första gången leverantörer strular men lyckligtvis fick vi beskedet två veckor innan derbyt vilket gjorde att vi hade en god tidsmarginal.
En av medlemmarna hade även spenderat dom tre veckorna innan derbyt med att klippa konfetti i smyg under arbetstid vilket han ska ha en stor eloge för.

Ett försenat derbytåg, tidsoptimism samt ett otroligt långsamt insläpp medförde att ett tiotal megasizeflaggor förblev oanvända och där har vi endast oss själva att skylla. Dock anser vi att tifot vart "okej" trots omständigheterna och känner att vi är på rätt väg, även om vi har en bit kvar tillbaks till den absoluta toppen.

Klicka på bilderna för större version.

                     
<


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Riktigt snyggt tifo. Tack ska ni ha!

2009-08-10 @ 23:34:13
Postat av: Vladi

Grymt bra tifo igår och bra jobbat hela säsongen. Skönt att slippa nordkorea tifona på svenska läktare och istället få se ren och skär bajen avantgarde dominera!

2009-08-10 @ 23:43:43
Postat av: montgomery burns

OH-flaggan är i mitt tycke klockren! Underbar färg på HAMMARBY, är det samma som ni alltid använder? I och med att saker blev försenade så tycker jag att detta blev skitsnyggt av det ni kunde göra samt med konfettit som pricket över i:et.

2009-08-11 @ 00:04:21
Postat av: määäne

Riktigt snyggt, tack för fint arbete!

2009-08-11 @ 11:24:20
Postat av: Steevvee

Riktigt bra tifo!!!Framgång!Forza

2009-08-11 @ 15:34:23
Postat av: F

Tack för trevligt arbete vänner !

2009-08-13 @ 13:07:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0