Derby mot dif

På söndag är det som bekant derby mot de själslösa och plastiga djuren utan lokalförankring - DIF. Ett mycket viktigt derby visar det sig, då både vi och dif har sladdat rejält i tabellen, och det numera bara skiljer två ynka poäng i bottenträsket. Ett derby som målas upp som dödens derby och ångestderbyt. Ett derby som, om vi förlorar, betyder att vi på allvar är indragna i bottenstriden, samt att dif går om oss i tabellen. Om vi vinner får vi lite andrum i tabellen och difs kris fortsätter. Och så ska det bli! Se till att sluta upp på NORRA läktaren, visa plastföreningen vilka det är som är ledande på läktaren i Sverige, se till att skicka Jan Tauer och hans vänner ännu längre ner i skiten, se till att vi får uppleva den här bilden igen.
Det finns inget härligare än att stå på läktaren på Råsunda och se plastföreningen från Östermalm-eller-var-dom-nu-kommer-ifrån bli tystare och tystare, färre och färre i samband med att Dembo får kröka rygg.

Så slut upp på Råsundas Norra läktare, söndag 9/8 klockan 16:00 för att göra norra till en levande, sjungande, kokande läktare för att bära fram grabbarna till tre jävligt välbehövliga poäng, och därmed skicka plastföreningen ännu längre ner i skiten.

FORZA BAJEN - HATA DIF!I samband med matchen tänkte vi även påpeka vidden av att dokumentera våra polisiära vänners framfart under kvällen. Gång efter annan blir fotbollssupportrar trakasserade, förföljda, hotade, slagna och felaktigt behandlade just för att vi är fotbollssupportrar. Vi vill uppmana alla supportrar, ultras som julgranar, huliganer som småbarnsfarsor att fota och filma polisens arbete. Tänk på att det inte är olagligt att fotografera på allmän plats. Polisen kan inte (utan att begå tjänstefel) ta din kamera eller radera dina bilder bara för att de känner sig obekväma med vad som kan finnas på den. Kan vi filma deras framfart kanske vi kan få dom att sluta trakassera supportrar med felaktiga omhändertaganden som inte skulle ha varit ett omhändertagande om det inte varit en fotbollsmatch på G. Så ha din kamera eller mobiltelefon före och efter matchen!


Blir du, eller en vän, ändå felaktigt behandlade ska ni JO-anmäla! Att JO-anmäla går snabbt, är enkelt, och ett bra sätt att klaga på polisens arbete. Inte fan bryr sig polis A om du vill klaga på polis B, därför ska du skicka in din anmälan, eller ditt klagomål till JO.

Det behöver inte vara den som är utsatt som klagar, du kan klaga på polisens behandling av någon annan. Du behöver inte vara svensk medborgare, eller bo i Sverige. Du behöver inte ha uppnått en viss ålder.

JO-anmälan görs via http://www.jo.se

Blir du misshandlad eller utsatt för annat brott av polisen ska du istället göra en polisanmälan. Polisanmälan görs bäst på telefon 114 14.


Ses på söndag, nu kör vi!//3D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0