Göteborg hemma - tack!

Förberedelserna inför denna match har varit stor från HU's sida. Med endast ett par dagars mellanrum mellan derbyt mot DIF och hemmamatchen mot Göteborg brann det i knutarna för oss när vi skulle måla den hyllade Fisherman's End-banderollen. Men vi han, och vi är mycket nöjda med resultatet, och med vad vi har fått ut av det.

Så därför riktar vi ett stort tack till följande:

Alla HU-medlemmar (och även ni ickemedlemmar) som hjälpte till och gjorde detta tifo möjligt!

Hammarby Fotboll som publicerade bild och text angående tifot.

Alla ni som har skänkt pengar till oss, innan och under Göteborgsmatchen. (Siffrorna från matchen kommer troligtvis kunna redovisas under tisdagen)

Till alla er som ger oss cred - ni gör vårat jobb så grymt mycket roligare!

Men vi förstår att vi inte kan vila nu. Hammarby presterar inte som vi önskar, och dem behöver vårat stöd! Vi kommer satsa på att göra fler mäktiga tifon för att hjälpa laget i år, men för att vi ska kunna göra det behöver vi mer ekonomisk hjälp från ER! Därför hänvisar vi till Hans-Olovs toppenkrönika som ligger publicerad på HammarbyFotboll.se: http://www.hammarbyfotboll.se/se/aktuellt/artiklar/?articleid=33834//E

Kommentarer
Postat av: Bajaren

Tifot var det snyggaste målade tifot jag någonsin sett på någon läktare överhuvudtaget, jag blev otroligt glad över resultatet, hundra 100% värt alla pengar man lagt i hinkarna! Tanken bakom det, färgerna, båten som sjunker, "Fishermans End"... Helt otroligt snyggt.Forza HU!

2009-04-26 @ 19:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0