Trelleborg hemma och Party in the park

Nu på lördag den 4/7 är det åter dags för lite riktig fotboll. Borta är både U21-EM och Confederations Cup som fått stilla allas fotbollsabstinens den senaste månaden.
Bajen tar emot Trelleborg på Söderstadion klockan 16:00, ett Trelleborg som imponerat hittills och ligger på en femteplats i tabellen. Som alla förstår kommer detta bli en tuff fajt, men en fajt vi måste vinna! Se därför till att ta dig till Söderstadion för att sjunga och peppa spelarna till tre poäng. Björn Runström sa det bäst i en intervju med Frank Ågren:
"Trots att det varit en seg start i år så är det viktigt att fortsätta att gå på matcherna och skapa tryck. Jag förstår att man buar efter en torsk hemma mot Gefle, och det tycker jag att vi spelare ska kunna ta, men under matcherna måste fansen tagga och köra på och lyfta laget. Man blir påverkad av publiken, så är det bara."

Man bör även ta tillfället i akt för att hylla hemvändande Bajenspelare Patrik Gerrbrand och hälsa nya Bajenspelaren Andreas Dahl varmt välkommen till Världens Finaste Klubb.


I samband med matchen är det återigen dags för det återkommande, och mycket uppskattade påhittet "Party in the park".
Så skippa bärsen på Jägarn före matchen, sväng förbi bolaget vid Gullmars, köp med dig en påse öl, gå ner till Kanylparken (vid dagiset i Gullmarsplan) och skapa stämning med alla andra.
Enligt arrangörerna kommer vi i år bjudas på DJ's, grön-vita attiraljer och en lasershow. Finns egentligen inget bättre sätt att börja en Söderstadionmatch på. Har du varit där föregående år vet du hur kul det är, har du missat det lär du inte vilja missa det ett år till.
Håller vädret som varit de senaste dagarna i sig även på lördag ryktas det även om efterfest i Kanylparken med musik fram till c:a 20:00. Ses där!

KROSSA TRELLEBORG!

Kommentarer
Postat av: BajarN

Lugnt för alla bajare oavsett grupp att sluta upp eller? :)

2009-06-29 @ 22:30:40
Postat av: Hammarbyultras

Självklart! Så länge man är partyglad med grönvitt hjärta är man välkommen.

Vi syns på lördag!

2009-06-29 @ 23:31:38
URL: http://hammarbyultras.blogg.se/
Postat av: Micke

När drar partyt igång?

2009-06-30 @ 17:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0